Algemene Voorwaarden

Alle VI Coaching programma's vereisen een minimale toewijding van 6 maanden om de nodige vaardigheden, kennis en ondersteuning te verwerven om duurzame levenslange veranderingen te creëren. Dit is een cruciale periode waarin je onschatbare begeleiding en advies zult ontvangen van ons ervaren team.

Houd er rekening mee dat je abonnementskosten maandelijks via automatische incasso worden geïnd en verwerkt via Stripe. We willen ook benadrukken dat ons annuleringsbeleid vereist dat je 1 kalendermaand van tevoren opzegt om je abonnement na de minimale termijn te annuleren. Het niet verstrekken van deze kennisgeving zal resulteren in extra kosten die worden geïnd.

In geval van mislukte betalingen behouden wij ons het recht voor om juridische stappen tegen jou te ondernemen om het openstaande saldo terug te vorderen, evenals eventuele extra kosten of boetes die hieruit voortvloeien. Het is belangrijk op te merken dat mislukte betalingen een negatieve invloed kunnen hebben op je kredietscore en je vermogen om in de toekomst krediet te verkrijgen kunnen beïnvloeden.

Het is belangrijk te begrijpen dat je na de eerste 6 maanden kunt kiezen om door te gaan met onze coachingsdiensten, en je abonnement zal dienovereenkomstig doorgaan. Als je echter wilt uitschrijven en je abonnement wilt annuleren, moet je ons minstens één maand voor het einde van de 6-maandelijkse periode op de hoogte stellen. Dit is om ervoor te zorgen dat we je verzoek tot annulering van het abonnement kunnen verwerken en verdere kosten kunnen voorkomen.

Wees ervan bewust dat het niet naleven van deze voorwaarden zal resulteren in juridische stappen tegen jou, en eventuele mislukte betalingen zullen resulteren in boetes die aan je openstaande saldo worden toegevoegd. We nemen onze contracten zeer serieus en zullen niet aarzelen om de voorwaarden zoals uiteengezet in deze overeenkomst af te dwingen.

**1. ONZE TOEWIJDING AAN JOU**

Vertrouwelijkheid: Alle informatie die aan ons, een van onze medewerkers of vertegenwoordigers wordt verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoonlijke gegevens en medische informatie worden niet aan derden verstrekt zonder jouw toestemming. Onderteken hier als je akkoord gaat met het gebruik van foto's van je transformatie voor promotionele doeleinden.

Aanbevelingen: We zullen bepaalde levensstijlveranderingen voorstellen die we sterk geloven dat ze in lijn zijn met en je zullen helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Als je specifieke verzoeken hebt, zullen we proberen deze tegemoet te komen.

Doorverwijzing: We zullen met je werken binnen onze professionele kennis en competenties als gecertificeerde en voldoende verzekerde bewegingsprofessionals. Indien nodig zullen we je doorverwijzen naar een andere gezondheidsprofessional.

**2. CHECK-INS**

Check-in dagen zijn essentieel om je op koers te houden en verantwoordelijk te houden voor je resultaten. We zullen je adviseren over je check-in dagen en instructies geven over wat je moet doen.

**3. JOUW VERANTWOORDELIJKHEID TEGENOVER ONS**

Openbaarmaking van informatie: Je moet alle gezondheidsinformatie verstrekken die nodig is om ons volledig te informeren. Je moet ons op de hoogte houden van eventuele veranderingen in je algehele gezondheid.

**4. ESSENTIËLE PROTOCOLLEN OM TE VOLGEN**

Vul de VI Coaching App elke week in: Zowel je Daily Check-in als je Weekly Check-in.

5. CONTACT MET JE COACH

Onze contacturen zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Zondag zijn we gesloten.

**JURIDISCHE DISCLAIMER VOOR VI COACHING**

Alle getuigenissen en resultaten van VI Coaching zijn van echte mensen die we hebben getraind. Als je onze producten correct implementeert, zou je geweldige resultaten moeten zien. We zijn echter niet verantwoordelijk voor het niet bereiken van verwachte resultaten.

**ANNULERINGSBELEID**

Alle abonnementen voor online coaching worden gedurende zes maanden uitgevoerd. Na de eerste zes maanden blijf je maandelijks betalen.

**RESTITUTIEBELEID**

Alle abonnementen voor online coaching zijn non-refundable. We bieden geen restitutie aan.

**LEVERINGSBELEID**

Zodra je je pakket hebt gekocht, ontvang je een bevestiging e-mail en een analyse van gezondheid en levensstijl. Alle plannen worden gegarandeerd binnen 7 dagen na aankoop.

**ALGEMENE VOORWAARDEN**

Door onze website te gebruiken, accepteer je onze algemene voorwaarden. We behouden ons het recht voor om de voorwaarden op elk moment te wijzigen.