Fit worden in Roosendaal: Ontdek VI coaching

Dit is voor degenen die verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid en zich beter willen voelen. Of je nu spiermassa wilt opbouwen of vet wilt verliezen, onze programma's zijn ontworpen om het maximale uit jou te halen - zowel fysiek als mentaal - voor een complete lichaamstransformatie en mentale transformatie.

Bij ons gaat het niet alleen om fitnesscoaching. We leggen een fundament voor de rest van jouw leven, met een complete verandering van jouw levensstijl. Want wij gunnen jou niets minder dan alleen allerbeste resultaten.

Ontdek de nieuwe manier van personal coaching in Roosendaal

Bereik je doelen met persoonlijke begeleiding op locatie of door online coaching via de app.

 • Track je progressie
 • Bekijk meer dan 5000 oefeningen met instructies
 • Houd gemakkelijk je voeding bij

Lees meer

Training

/ / / / / /

Inzicht in je vooruitgang helpt bij het bereiken van je doelen:

 • Onze trainingsprogramma's zijn speciaal afgestemd op jouw lichaam en op de sportschool waarin je traint, om het maximale uit jouw training te halen.
 • We selecteren de oefeningen op basis van jouw niveau en doelstelling, en passen dit aan naarmate je progressie boekt.
 • Alles wat wij doen is wetenschappelijk onderbouwd. Geen onzin, 'bro-science' of Instagram-workouts.
 • Wij zorgen ervoor dat je begrijpt wat we doen in jouw programma, zodat je zelf leert en actief deelneemt aan jouw proces. We onderbouwen elke stap in jouw traject.
 • Door middel van videofeedback zorgen we ervoor dat we tijdens jouw trainingssessies werken aan de 3 pijlers: techniek, tempo en intensiteit.

Voeding

De VI app maakt het gemakkelijk om je te houden aan de voorgestelde calorieën en
macronutriënten

 • Natuurlijk krijg je een op maakt gemaakt voedingsplan, dit is nodig voor de allerbeste resultaten.
 • We implementeren de voedingsmiddelen welke lekker vindt en houden rekening met
  al het eten wat je niet graag eet.
 • Bij ons geen standaard voedingsplannen, want alles is specifiek afgestemd op jouw doel en jou als individu. Wij bieden maatwerk, want alleen zo behaal jij de gewenste
  resultaten.

Lees meer

Stress, Slaap, Motivatie

/ / / / / /

Met onze wekelijkse check-in momenten verzamelen we zorgvuldig informatie om jouw programma optimaal af te stemmen op jouw huidige levensstijl.

We houden bij hoeveel stress je ervaart, hoe goed je slaapt en nog veel meer relevante gegevens die ons inzicht geven in hoe je je voelt. Op basis hiervan passen wij je training en voedingsschema voortdurend aan, zodat je altijd het maximale uit jezelf kunt halen.

Resultaatgericht Online Fitness Coaching in Roosendaal

Dit is het begin van jouw Transformatie.

Ik ben erg gedreven en ik sta voor niets minder dan de allerbeste resultaten op het gebied van jouw fysieke en lifestyle transformatie. Ik weet precies wat daarvoor nodig is.

Met meerdere afgeronde studies en jaarlijkse bijscholing blijf ik continu aan de top van mijn kennisniveau om het maximale uit zowel mijzelf als jou te halen. Voor mij is het een
eindeloos proces van verbetering, want ik rust niet voordat jij je doelen hebt behaald.

Ik begrijp de strijd die jij doormaakt, want die heb ik zelf ook gekend. Ik ken het verlangen naar resultaat als geen ander. Zodra je succes hebt geproefd, wil je niets anders meer. Het is
een verslaving, maar wel eentje van de goede soort. En geloof me, dit succes zal een ongelooflijk positieve impact hebben op alle aspecten van jouw leven.

Bij ons gaat jouw transformatie verder dan alleen jouw lichaam - het is een transformatie van jouw fysiek, mind, levensstijl én jouw toekomst.

Lees meer

Pakketten

Premium Coaching

Jouw online personal trainer!

Bekijk de voordelen:

 • Intensief 1:1 online coaching
 • Uitgebreid intakegesprek
 • Op maat gemaakt trainingsschema
 • Op maat gemaakt voedingsschema
 • Bijgestelde voeding en trainingsschema’s op basis van jouw voortgang
 • 24/7 WhatsApp contact
 • Wekelijkse check-in
 • Toegang tot de community
 • Toegang tot de VI App
 • Garantie: ik werk net zo lang met jou, tot je je gewenste resultaat bereikt
Direct aanvragen
Populair

Premium Coaching + Personal Training

Krijg begeleiding voor het maximale resultaat

Bekijk de voordelen:

 • 1x per week 1:1 personal training
 • Intensief 1:1 online coaching
 • Uitgebreid intakegesprek
 • Op maat gemaakt trainingsschema
 • Op maat gemaakt voedingsschema
 • Bijgestelde voeding en trainingsschema’s op basis van jouw voortgang
 • 24/7 WhatsApp contact
 • Wekelijkse check-in
 • Toegang tot de community
 • Toegang tot de VI App

2x of vaker per week? Vraag naar de mogelijkheden

Direct aanvragen

Wat anderen zeggen

Supergoede ervaring met Vincent! 24/7 bereikbaar voor alle vragen die ik had. Vincent heeft me supergoed op weg geholpen. Je merkt aan alles dat deze man er echt verstand van heeft!
Annemiek Heijboer
Annemiek Heijboer
08/05/2023
Vincent is een uitstekende personal trainer. Hij spant zich in om het onderste uit de kan te halen en steeds een stapje te zetten voor een nieuw PR.
Bart Verbeek
Bart Verbeek
06/05/2023
Vincent is een hele professionele personal trainer met veel kennis van zaken. In korte tijd heb ik veel progressie kunnen boeken. Ik kan hem iedereen aanraden!
Gijs-Jan Bornebroek
Gijs-Jan Bornebroek
04/05/2023
Ik sport sinds een aantal maanden onder begeleiding van Vincent nadat ik op zoek was naar meer kennis over trainingsintensiteit, -frequentie en voeding. Vincent heeft bewezen erg veel kennis en kunde te hebben en heeft mij een stuk verder gebracht. Het fijne aan zijn aanpak is dat Vincent dat het persoonlijk is en afgestemd op jouw wensen, waarbij ook altijd voor je klaar staat om te helpen. Ik zou Vincent aan iedereen aanraden die fitter en gezonder wil worden!
Steven Moerkens
Steven Moerkens
28/02/2023
Vincent is een bevlogen en kundige trainer. Hij onderscheidt zich van anderen omdat hij oprecht betrokken is bij zijn klanten en alleen genoegen neemt met het maximale resultaat. Zijn aanpak is realistisch en duidelijk wat maakt dat ik hem absoluut kan aanbevelen.
Nico de Frel
Nico de Frel
10/02/2023
Vincent is de coach die je wilt! Voorheen ook aan de slag gegaan met personal coaches, dit heeft me wel op weg geholpen, maar de manier van werken met elkaar speelt een grote rol. De manier waarop Vincent met iemand werkt en zijn approach is heel erg fijn. Hij daagt je op de juiste manier uit waardoor je sneller bij je doel komt! Zijn feedback is ook tot in de puntjes, hierdoor kan je daar zelf goed op inspelen om jezelf te verbeteren in je voeding en/of training. Werk nu zelf ongeveer 3 maanden met hem samen en mijn progressie en vooral ook mijn mindset & discipline is sterk toegenomen. Het woord 'personal' coach is niet zomaar, heb je problemen privé die stress veroorzaken, vertel het hem, want daardoor kan hij ook aanpassen om jou beter te laten voelen. Hij wordt een vertrouwenspersoon voor je, heel erg belangrijk. 10 out of 10 aanrader!
Johnny Lodders
Johnny Lodders
03/02/2023
Vincent is meer dan een personal trainer hij neemt de tijd om jouw daadwerkelijke hulpvraag te ondervinden op het gebied van leefstijl. Met zijn theoretische kennis en zijn praktijk ervaring weet hij waarover hij praat en weet hij het op een inspirerende manier over te brengen. Vincent stimuleert jouw intrinsieke motivatie waardoor het coachingstraject een investering is voor een duurzame en gezonde leefstijl.
Tippi van Tongeren
Tippi van Tongeren
02/02/2023
Vincent is een topper die met jou aan de slag gaat om jou mindset om te gooien en een gezondere leefstijl te bereiken! Ik ben nu in 7 maanden tijd bijna 30kg afgevallen onder zijn coaching en voel me fitter dan ooit! Zeer professioneel en erg goed bereikbaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt. DIKKE AANRADER!!!
bernd van berkel
bernd van berkel
02/02/2023
Sinds september ben ik begonnen met sporten bij Vincent. Gelijk heel m’n leven omgedraaid waarin we mijn voeding hebben aangepast en strikt bij houden. Ook sport ik onder begeleiding met Vincent wat voor mij zorgt voor extra motivatie en ondersteuning. Ik kan het iedereen aanraden om met Vincent te sporten omdat hij echt er voor zorgt dat je door blijft gaan en niet op kan en wilt geven. Voor mij heeft Vincent echt een enorm verschil gemaakt in mijn levensstijl.
Thomas Van kaam
Thomas Van kaam
01/02/2023
Vincent is een gedreven personal trainer. Heeft het beste met jou voor. Hij neemt je mee in het proces, legt uit waarom je bepaalde dingen moet doen/ bij moet houden. Het legt dingen niet op maar het gaat in samenspraak, jij moet lekker in je vel komen te zitten. Wanneer je tussendoor doelen hebt/wedstrijden/evenementen en dit aangeeft denkt hij met je mee en past hierop de training en voeding aan. Elke week feedback en regelmatig advies over de uitvoering van de trainingsoefeningen. Daarnaast altijd bereikbaar voor vragen.
M de Wit
M de Wit
04/12/2022

Zij gingen je voor

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Vraag gratis een adviesgesprek aan en je wordt geholpen met het maken van de keuze die bij jou past

Claim nu je gratis intake